Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Varmepumper

Hos Vestfyn VVS Service glæder vi mange af vores kunder i særligt området mellem Middelfart, Nørre Aaby, Aarup og Bogense med de løsninger på varmepumpe, som vi tilbyder. Vi tilbyder to former for varmepumpe: en luft-/vand-pumpe, der omdanner luftens naturlige varmeenergi til din husstand, og et jordvarmeanlæg, der omdanner jordens naturlige varme til varmeenergi til din husstand. Uanset hvilken løsning, du vælger, er en sådan type pumpe en billig og effektiv varmeløsning. Pumpen har den fordel, at den er i stand til at levere energi i ubegrænsede mængder, hvilket ikke er tilfældet for eksempelvis solvarme og vindenergi.

En fjernvarmeinstallation vil spare dig mange penge.

Mere om varmepumper – Varmepumpetyper

Luft til vand-varmepumpe

  • En varmepumpe vil stå udenfor huset, hvor ventilatoren vil trække udeluften ind i varmepumpen og lede varmen ind i dit hus gennem nogle rør der vil gå til at supplere dine radiatorer med varme og et rør til varmvandsbeholderen. Varmen fra rørene afgives her, så det bliver billigere at holde et varmere indeklima og dit brugsvand bliver varmet op, som gør det billigere at bruge varmt vand. Luft til vand-varmepumpen giver både varmere vand og varme.

Luft til luft varmepumpe

  • En luft til luft varmepumpe fungerer kun til varme og ikke opvarmning af vand. Varmepumpen tager varme fra udeluften og varmer indblæsningsluften op. Her har man også en pumpe med ventilator placeret udenfor som er forbundet til en blæser indenfor, som blæser den varme lufte ind. Velegnet til sommerhuse eller til store forbundne rum, fx køkken alrum.

Jordvarmeanlæg el. jordvarmepumpe

  • Et jordvarmeanlæg giver varme og varmt vand, ligesom luft til vand varmepumpen. Med jordvarme får du den største besparelse, dog er installationen af jordvarme også temmelig dyr. Du sparer meget da et jordvarmeanlæg ligges i jorden, og jorden er altid varm. Jordvarmeanlægget kobles som luft til vand også til radiatorer og varmtvandsbeholder.
Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

En varmepumpe er en sikker investering:

Både luft-/vand-varmepumpen og jordvarmeanlægget er en sikker investering, som du ligeledes sikrer et mindre udslip af forurening med. Med en sådan pumpe er dine fyringsudgifter desuden reduceret markant, i forhold til hvad tilfældet er ved olie- og naturgas. Investere du i en top moderne varmepumpe fra Bedre Bad – Bedre Energi Middelfart, kan du forvente, at du hurtig har tjent varmepumpen hjem. Det skyldes de store besparelser der er at hente på en moderne varmepumpe. Tag endelig kontakt til en af vores eksperter for en uforpligtende snak. Du kan også booke et energitjek herunder.

Varmepumpen kræver ikke den store vedligeholdelse:

En anden fordel ved en sådan varmepumpe er, at den ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Det er naturligvis væsentligt, at man holder sin pumpe fri for alt for meget skidt og snavs, således der ikke opstår uventede problemer med ventilatoren. Filtrene skal holdes rene, så din pumpe kan køre mest muligt optimalt. Indeholder ens pumpe mere end ét kg af kølemiddel, er det vigtigt, at man får den tilset cirka én gang om året. Dette klarer vi gerne for dig her hos Vestfyn VVS Service.

Har du et gasfyr? Sørg for at få det tjekket.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Kvalitetssikret service:

Én til to gange om året sender vi vores montører på forskellige kurser. På denne måde sikrer vi, at den service, som vi kan tilbyde vores mange kunder i særligt området mellem Middelfart, Nørre Aaby, Aarup og Bogense, er af bedst mulig kvalitet.

Kontakt os:

Kontakt os på telefon eller via e-mail. Du er naturligvis også velkommen til at give vores kontor et besøg på adressen Industribuen 8, 5592 Ejby (et lille kvarter fra Middelfart).

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon