Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Træpillefyr installation og service i Middelfart

Med et træpillefyr sikrer du en effektiv og miljørigtig forbrænding. Udover at det skåner miljøet, kan du også opnå ganske store besparelser på din varmeregning.

Hos Vestfyns VVS Service har vi beskæftiget os med installationer af pillefyr i Middelfart og på Vestfyn siden 1992. Vi har foretaget mere end 500 installationer af pillefyr og træpillefyr, og således mestrer vi udførelsen heraf. Mange af de første installationer, som vi satte op i 1992, er vi begyndt at skifte ud til nyere modeller. Når kunder først har haft et pillefyr én gang, vælger de det gerne igen. Sådan er det i hvert fald for alle vores kunder i Middelfart og rundt på Vestfyn.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Specialister i installation af pillefyr

Vi tilbyder alt i pillefyr installationer, og vi leverer installationer til både private, landbrug og industri i Middelfart og rundt på hele Vestfyn. Det, der er fordelen ved et træpillefyr, er, at energiformen er den billigste på markedet. Selvom varmepumper også er en billig form for energi at have i huset, er selve installationen af et pillefyr så billig, at den gør løsningen til den billigste energiform at skulle erhverve sig. En anden fordel ved pillefyr er, at det kører med højtemperatur. Dette gør, at man ikke behøver at skifte radiator, når man anskaffer sig et fyr. En tredje og sidste fordel ved et træpillefyr er, at de i dag kan fås fuldautomatiske. Dette vil sige, at pillefyret automatisk indhenter træpiller fra et stort eksternt lager og tilmed er selvrensende.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Træpillefyr som alternativ til olie- og gasfyr

Et træpillefyr er et billigt alternativ til et traditionelt oliefyr eller naturgasfyr, og det kræver ikke meget vedligeholdelse. Som brændsel anvendes der træpiller, og træpiller er et biobrændsel der er kendetegnet ved at være CO² neutralt.

Kontakt os

Ønsker du at erhverve dig et pillefyr til din husstand, eller har du spørgsmål i forbindelse hermed, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail. Du er naturligvis også velkommen til at give vores kontor et besøg. Dette har adressen Industribuen 8, 5592 Ejby (et lille kvarter fra Middelfart).

Mellem d. 1. oktober og d. 30. april har vi vores vagtelefon åbent til klokken 20:00 hver eneste dag. Vi er bosat i Ejby og har derfor mulighed for hurtigt at rykke ud til byer som blandt andet Middelfart, Nørre Aaby, Aarup og Bogense.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon