Stokerkedler er en miljøvenlig løsning

Spar penge og vælg en grøn energiløsning

Med en stokerkedel kan du nemt halvere varmeregningen og samtidig fyre med miljøvenligt biobrændsel. Det kalder vi win-win. Hos Vestfyns VVS har vi stor erfaring med alle former for energiløsning til din ejendom, også når det kommer til stokerkedler. Overvejer du at skifte din nuværende energikilde ud, så kan en stokerkedel muligvis være noget for dig. Vi hjælper dig gerne med at finde den energiform, som matcher din bolig bedst muligt.

Skal den gamle olietank skiftes, er det en god idé at overveje et stokeranlæg. Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem på langt billigere brændsel som træpiller, korn, halm eller flis. En stokerløsning er især en fordel for dig, der bor udenfor de netbundne energisystemer.

Driftssikker og nem energiløsning

Et stokeranlæg er driftssikkert og nemt at betjene, men vi giver det gerne et årligt eftersyn, så du får det optimale udbytte året rundt. Til glæde for dig og din pengepung. Fungere systemet ikke ordenligt, så bruger du unødvendige ressourcer på energi - dette gælder ikke blot for stokeranlæg, dette gælder alle former for energianlæg.

Med et årligt eftersyn kan du være helt sikker på, at dit stokeranlæg levere energien til din bolig på bedst mulig vis. Køber du din energiløsning hos os, så sætter vi dig samtidig helt ind i, hvordan systemet fungere og hvilke små faktorer, som du kan bruge i løbet af din hverdag for at udnytte energien i din bolig bedst muligt.

Rådgivning om stokerkedler

Tag os med på råd, før du træffer dit valg. Den rette rådgivning er altafgørende for din besparelse. Vi tilbyder professionel opsætning og efterfølgende service. Dit varmeanlæg er vores tillidssag. Ring på tlf. 64 46 25 80.

Mere om energiløsninger og varmesystemer: