Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Solvarme specialister i Middelfart

Vestfyns VVS Service A/S sætter solfangere op, så det passer til huset. Står du overfor en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse til anlægget er tilsluttet og fungerer.

Ved at udnytte solens energi kan du både spare penge på din varme- og energiregning, men du kan også spare miljøet for store mængder CO2. Hos Vestfyns VVS Service A/S tager vi hånd om miljøet og vi ved, hvordan vi kan skabe en forskel som sikre generationen efter os – en af de forskelle er solvarme. Fordi anlægget udnytter solens stråler til at skabe energien, spare du miljøet for mange unødvendige ressourcer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Solvarme er en fordelagtig energiløsning

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset. Selv når det er overskyet og dagene er korte, fungerer solcelleanlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr.

Hvis du jagter en mere miljøvenlig energiløsning til din ejendom, så er solvarme helt sikkert noget for dig. Hos Vestfyns VVS leverer vi solcelleanlæg i højeste kvalitet. Kontakt os på tlf. for en vejledende samtale om mulighederne i solvarmeanlæg.

Vi har tidligere løst opgaver med solvarme i Middelfart og Nørre Aaby, men vi kører gerne langt for vores kunder. Uanset hvor du befinder dig på Vestfyn, så står vi klar til at løse solvarmeopgaven.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon