Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gulvvarmesystemer

Et gulvvarmesystem kan ikke ses eller høres, det samler ikke støv og står ikke i vejen for rengøring eller boligindretning. Tilmed giver det en behagelig fordeling af varmen og sikrer, at du aldrig får kolde fødder.

Vestfyns VVS Service A/S har mange års erfaring med installation af gulvvarmesystemer. Fra det lille badeværelse til den store institution – vi skaber gulvvarme til alle størrelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Styring af gulvarme

Gulvvarme er let at regulere. Når gulvvarmesystemet er monteret og indreguleret, skal du kun koncentrere dig om termostaten. Den installeres i de rum, hvor du ønsker individuel temperaturstyring. Det er altså nemt og hurtigt at regulere varme i din ejendom, og du kan endda indstille tempaturen individult fra rum til rum. Et gulvvarmesystem kan også udstyres med pumper og automatik, så varmen reguleres automatisk efter temperatur og klokkeslæt.

Overvejer du at få installeret et gulvvarmesystem i din nuværende bolig, eller skal du til at bygge nyt? Kontakt os for professionel rådgivning og hør mere om hvad et gulvvarmesystem kan gøre for dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon