Gulvvarmesystemer

Et gulvvarmesystem kan ikke ses eller høres, det samler ikke støv og står ikke i vejen for rengøring eller boligindretning. Tilmed giver det en behagelig fordeling af varmen og sikrer, at du aldrig får kolde fødder.

Vestfyns VVS Service A/S har mange års erfaring med installation af gulvvarmesystemer. Fra det lille badeværelse til den store institution - vi skaber gulvvarme til alle størrelser.

Styring af gulvarme

Gulvvarme er let at regulere. Når gulvvarmesystemet er monteret og indreguleret, skal du kun koncentrere dig om termostaten. Den installeres i de rum, hvor du ønsker individuel temperaturstyring. Det er altså nemt og hurtigt at regulere varme i din ejendom, og du kan endda indstille tempaturen individult fra rum til rum. Et gulvvarmesystem kan også udstyres med pumper og automatik, så varmen reguleres automatisk efter temperatur og klokkeslæt.

Overvejer du at få installeret et gulvvarmesystem i din nuværende bolig, eller skal du til at bygge nyt? Kontakt os for professionel rådgivning og hør mere om hvad et gulvvarmesystem kan gøre for dig.

Læs mere om energiløsninger og varmesystemer: