En effektiv fjernvarmeinstallation kan spare dig for mange penge

Du vil i langt de fleste tilfælde spare både penge, besvær og plads i hjemmet, hvis du vælger at skifte varmeløsning til en fjernvarmeinstallation. Vestfyn VVS Service er placeret i Ejby, der blot ligger femten minutters kørsel fra Middelfart, og herfra kan vi hurtigt køre ud og foretage en fjernvarmeinstallation hos dig. Vi laver rigtig mange fjernvarmeløsninger, og med vores grundige og kvalitetssikrede installationsløsninger, der bygger på mange års erfaring, er vores mange kunder i Middelfart og på hele Vestfyn altid sikret en fjernvarmeløsning, som de bliver glade for.

En varmepumpe er en billig varmeløsning.

Fjernvarmeinstallation sparer dig penge:

En fjernvarmeinstallation kan gavne budgettet derhjemme rigtig meget. Fra vores placering i Ejby nær Middelfart kører vi ud til mange kunder, som vi hjælper med at skifte varmesystem til fjernvarme. Skifter man eksempelvis varmesystem fra oliefyr til fjernvarme, sparer man gerne 20 til 25% på budgettet. Fjernvarme er et godt alternativ til mange varmesystemer og i særdeleshed til et oliefyr.

Sørg for at få tjekket dit gasfyr.

Spar besvær og plads

Fjernvarme er en form for varmesystem, der produceres eksternt af et varmeværk og gennem rør sendes hjem til dig. Det er varmeværket, der holder driften i gang for dig, og således er der ikke rigtig noget besvær forbundet med det at have fjernvarme i hjemmet. Det eneste, du skal sørge for, er at få tjekket din varmemåler cirka én gang om året. Da fjernvarmesystemet kan installeres i et underskab, er løsningen ej heller særlig pladskrævende i dit hjem.

Vi leverer en grundig og kvalitetssikret løsning

Vestfyn VVS Service er medlem af erhvervs- og arbejdsgiverforeningen, Tekniq, samt Gasservice Registreringen for tekniske installatører. Med disse medlemskaber sikrer vi, at vores mange kunder altid er sikret en fjernvarmeløsning med kvalitetsgaranti.

Skulle du været interesseret i at gå over til en fjernvarmeløsning kan vi kontaktes på 64 46 25 80 eller via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er naturligvis også velkommen på vores kontor, som ligger på adressen Industribuen 8, 5592 Ejby (femten minutter fra Middelfart).