Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Fastbrændselsfyr

Overvejer du at købe nyt fastbrændselsfyr, så tag en snak med os. Vestfyns VVS Service A/S har mange års erfaring med fastbrændsel og varmestyring.

Fastbrændselskedler er nemme at rense og optager meget lidt plads. Samtidig får du et miljøvenligt anlæg med lang levetid. Med et fastbrændselsfyr får du et stabilt og driftssikkert varmesystem, som leverer billig varme til din ejendom. Et moderne fastbrændelsefyr giver mindre CO2 udslip, og kan være med til at gøre din ejendom grønnere.

Har du et ældre fastbrændselsfyr som trænger til et eftersyn eller vedligeholdelse, står vi altid til rådighed. En servicering af fyret vil typisk øge effektiviteten og dermed spare dig for unødvendige ressourcer. Det kan være at kedlen i oliefyret trænger til en udskiftning eller du kan beholde den eksisterende kedel og nøjes med justering – kontakt os for en kyndig gennemgang af din installation. Er fyret af ældre dato kan vi anbefale en ny løsning til dig, som helt sikkert vil være meget mere effektiv.

Har du spørgsmål til dit fastbrændselsfyr, så er vi er altid klar til at hjælpe! Du finder vores kontaktinformationer herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon