Fastbrændselsfyr

Overvejer du at købe nyt fastbrændselsfyr, så tag en snak med os. Vestfyns VVS Service A/S har mange års erfaring med fastbrændsel og varmestyring.

Fastbrændselskedler er nemme at rense og optager meget lidt plads. Samtidig får du et miljøvenligt anlæg med lang levetid. Med et fastbrændselsfyr får du et stabilt og driftssikkert varmesystem, som leverer billig varme til din ejendom. Et moderne fastbrændelsefyr giver mindre CO2 udslip, og kan være med til at gøre din ejendom grønnere.

Har du et ældre fastbrændselsfyr som trænger til et eftersyn eller vedligeholdelse, står vi altid til rådighed. En servicering af fyret vil typisk øge effektiviteten og dermed spare dig for unødvendige ressourcer. Det kan være at kedlen i oliefyret trænger til en udskiftning eller du kan beholde den eksisterende kedel og nøjes med justering - kontakt os for en kyndig gennemgang af din installation. Er fyret af ældre dato kan vi anbefale en ny løsning til dig, som helt sikkert vil være meget mere effektiv.

Har du spørgsmål til dit fastbrændselsfyr, så er vi er altid klar til at hjælpe! Du finder vores kontaktinformationer her.

Energiløsninger og varmesystemer: