Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Få inspiration til dit badeværelse i vores store badudstilling

Oplev alt til badeværelset og få hjælp til indretningen af dit nye badmiljø.

Hvis du f.eks. er i tvivl om, hvordan dit badeværelse skal indrettes eller hvilke badeværelsesmøbler du skal vælge, så kan vi varmt anbefale et besøg i Bedre Bad – Bedre Energi Center i Middelfart. Her kan du faktisk også få gode tips til VVS i huset og energioptimering af din bolig.

I udstillingen er en badekspert klar til at hjælpe dig, og du kan samle dig et godt overblik over, hvad producenterne på markedet tilbyder inden for badeværelsesløsninger. Der er produkter og løsninger fra Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Du har med andre ord rig mulighed for at sammensætte et komplet badeværelse med vandhane, toilet, brusehoved, badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og meget mere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Få hjælp til alt indenfor VVS & energi

Hvis du har planer om energioptimering af dit hus eller mangler tips til den bedste VSS-løsning, så kan du møde en Certificeret Energivejleder eller Certificeret Vådrumsinstallatør den første søndag i måneden. Her er du mere end velkommen til at komme forbi og få en snak om, hvilke energitiltag der kunne gavne dig og din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Book en Badkonsulent

Besøg centerets hjemmeside for at bestille en Badkonsulent eller se tidspunkter for, hvornår du kan møde eksperterne i bad, VVS eller energi. Vi er helt sikre på, at vi kan hjælpe dig med både inspiration og valg af løsninger.

Kom og få badeværelsesinspiration i Middelfart

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

Åbningstider: Alle ugens dage fra 10-17 på nær mellem jul og nytår
Se hvornår der er bemanding her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon