Få kogende vand på et splitsekund – Køb en Quooker vandhane

Lækker og praktisk Quooker kogende vandhane – inkl. levering og montering:

 

Quooker Fusion Square Krom

Quooker Fusion

 • 3-i-1 vandhane.
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fås i krom, sort, og rustfrit stål
 • Kan også bestilles i messing og
  bruneret messing ved at skrive
  det i kommentarfeltet nederst
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

Pris inkl. levering og montering
Kontakt for tilbud

Bestil-nu

Quooker Flex Feature Krom

Quooker Flex

 • 3-i-1 vandhande.
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fleksibel udtræksslange
 • Fås i krom, sort og rustfrit stål.
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

 

Pris inkl. levering og montering
Kontakt for tilbud

Bestil-nu

 

Quooker er din bedste ven i dagligdagen

Når du først er blevet vant til et Quooker blandingsbatteri, så vil du have svært ved at vende tilbage til en normal vandhane. En Quooker er et populært tilvalg i nyere danske hjem og køkkener. Quookeren er det den smarte håndvask der kan levere kogende vand. Med en Quooker har du altid kogende vand tilgængeligt på et splitsekund. Du kan f.eks. opvarme vand til en kop kaffe eller te. Quookeren er også madelskerens bedste ven, da vandhanens kogefunktionen gør det nemt og hurtigt at blanchere sine grøntsager.

Den originale kogende vandhane

Quooker er den originale vandhane med kogende vand. Det er en afprøvet og pålidelig løsning, der fungerer hver dag i tusindvis af danske køkkener. Du kan få din Quooker i flere forskellige farver og overflader. Spørg Bedre Bad – Bedre Energi Vestfyn om dine muligheder.

Få filtreret vand med brus direkte fra køkkenhanen

Udover varmt vand kan man også få muligheden for at tappe danskvand fra hanen. Når du køber Cube tillægget får du nemlig også mulighed for at tappe frisk filtreret koldt vand direkte fra din nye Quooker vandhane. En Cube er et tillæg til din Quooker vandhane for at kunne afkøle og filtrere.

Cube-web-

Quooker Flex med udtrækstud

En Quooker Flex har en fleksibel udtrækstud som gør al køkkenarbejdet lettere. Det har aldrig været nemmere at fylde vandkaraflen eller rengøringsspanden. Du kan også bruge det forlængede og fleksible vandhaneudtræk til at skylle de store tunge gryder eller vaske salaten i dørslaget.

Quooker med børnesikring

Vi kan godt forstå hvis du synes det virker risikabelt at have kogende vand så nemt tilgængeligt – især hvis du har børn i husstanden. Quooker vandhanerne har indbygget børnesikring i vandhanens greb, så man ikke kommer til at skolde sig på det kogende vand ved et uheld. For at aktivere hanens kogefunktion skal den nemlig trykkes ind to gange og derefter drejes mod uret.

Quooker vandbesparende vandhaner

Quooker blandingsbatterierne er på mange måder vandbesparende. Ikke nok med at man kan tappe 5 forskellige slags vand – vandtemperaturen er også skiftet på et splitsekund. Du skal ikke længere lade vandet løbe, så du har brug for et glas koldt vand. Tilligemed skal man ikke have gang i elkedlen og derved “spilde” en halv liter vand, da du blot kan tappe kogende fra Quooker hanen til en kop Instant kaffe. Quooker hanerne er altså godt for din pengepung og ikke mindst miljøet. Tap præcis den mængde vand, du har brug for – ikke en dråbe mere.

Vi leverer og installerer uden merpris

Vi installerer Quooker vandhaner i eksisterende køkkener, men også i forbindelse med vores større køkkenløsninger.

Den pris, du får fra Bedre Bad – Bedre Energi Vestfyn, er inklusiv levering og montering. Det kommer der ikke ekstra regning* for – vi vil ikke sælge dig en Quooker, som ikke bliver installeret korrekt af vores fagmand. Og vi kører ikke, før det virker.

*Der skal være ét 230W stik til stede. Såfremt man ikke har en strømfordeler, vil der være en tillægspris på 695,- kr. for denne, som sørger for at strømmen deles mellem Quooker og opvaskemaskinen.

Rent arbejde – tryg løsning

Vi er også opmærksomme på at tage hensyn og holde afstand, så du trygt kan lukke vores montør ind i dit hjem. Det indbefatter også, at vi tager emballager og afmonterede dele med, når vi er færdige. Læs evt. mere her om Trygge løsninger fra Bedre Bad – Bedre Energi.

 

Vælg din ønskede Quooker-løsning nedenfor:

Udfyld nedenstående formular for bestilling af armatur med kogende vand.

 

{loadposition Quooker-formular}

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon