Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Om Vestfyns VVS Service A/S

God service, grundighed og høj kvalitet er, hvad der kendetegner Vestfyns VVS Service A/S allerbedst. Vi er placeret i Ejby, der er beliggende et lille kvarter fra Middelfart, og vi klarer både små og store opgaver for private, erhverv, industri og landbrug på Vestfyn.

Siden 1986 har vi kunne tilbyde solide løsninger til vores mange kunder i Middelfart og på Vestfyn i det hele taget, og vi sætter en ære i at levere en god indsats hver evig eneste gang. Vi mærker dagligt, at den service, grundighed og høje kvalitet, som vi leverer, får vores mange kunder i Middelfart og på Vestfyn i det hele taget til at benytte os igen og igen.

Vi løser alle former for opgaver inden for VVS, gas og blikkenslagerarbejde, så mangler du hjælp til VVS-arbejde, dit badeværelse, energi eller blikkenslagerarbejde, er det os, du skal have fat i

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Udførelse af VVS-arbejde med høj loyalitet og ærlighed

Vi lægger stor vægt på loyalitet og ærlighed, når vi servicerer og udfører arbejde for vores kunder i Middelfart og rundt på Vestfyn. Vestfyn VVS Service er en del af Tekniq, OR og GSR, hvilket betyder, at du, som kunde, altid har garanti for det arbejde, som vi udfører for dig.

En fjernvarmeinstallation vil spare dig mange penge.

Torben Johansen - Bedre Bad - Bedre Energi Middelfart - Vestfyns vvs

Manden bag virksomheden

Det var Torben Johansen, der gjorde, at Vestfyns VVS Service i 1986 for første gang så dagens lys. Sammen med sine dygtige og erfarne montører har han siden 1986 sørget for at levere gode resultater, der giver yderst tilfredse kunder i Middelfart og rundt på Vestfyn. I løbet af de mange år, der er gået siden virksomhedens oprettelse, har vi opkøbt og overtaget en række lokale firmaer rundt på Vestfyn, herunder Holse (2001), Hygind Smede (2002), Ejby (2006), Kauslunde (2007), Gelsted (2011) og Strib (2014). Alle disse firmaer tilsammen udgør i dag vores virksomhed.

Kontakt os på telefon eller via e-mail. Du er naturligvis også velkommen til at give vores kontor på adressen Industribuen 8, 5592 Ejby (et lille kvarter fra Middelfart).

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon