OM VESTFYNS VVS SERVICE A/S

God service, grundighed og høj kvalitet er, hvad der kendetegner Vestfyns VVS Service A/S allerbedst. Vi er placeret i Ejby, der er beliggende et lille kvarter fra Middelfart, og vi klarer både små og store opgaver for private, erhverv, industri og landbrug på Vestfyn.

Siden 1986 har vi kunne tilbyde solide løsninger til vores mange kunder i Middelfart og på Vestfyn i det hele taget, og vi sætter en ære i at levere en god indsats hver evig eneste gang. Vi mærker dagligt, at den service, grundighed og høje kvalitet, som vi leverer, får vores mange kunder i Middelfart og på Vestfyn i det hele taget til at benytte os igen og igen.

Vi løser alle former for opgaver inden for VVS, gas og blikkenslagerarbejde, så mangler du hjælp til VVS-arbejde, dit badeværelse, energi eller blikkenslagerarbejde, er det os, du skal have fat i.

Sørg for at få tjekket dit gasfyr.

Udførelse af VVS-arbejde med høj loyalitet og ærlighed

Vi lægger stor vægt på loyalitet og ærlighed, når vi servicerer og udfører arbejde for vores kunder i Middelfart og rundt på Vestfyn. Vestfyn VVS Service er en del af Tekniq, OR og GSR, hvilket betyder, at du, som kunde, altid har garanti for det arbejde, som vi udfører for dig.

En fjernvarmeinstallation vil spare dig mange penge.

Manden bag virksomheden

Det var Torben Johansen, der gjorde, at Vestfyns VVS Service i 1986 for første gang så dagens lys. Sammen med sine dygtige og erfarne montører har han siden 1986 sørget for at levere gode resultater, der giver yderst tilfredse kunder i Middelfart og rundt på Vestfyn. I løbet af de mange år, der er gået siden virksomhedens oprettelse, har vi opkøbt og overtaget en række lokale firmaer rundt på Vestfyn, herunder Holse (2001), Hygind Smede (2002), Ejby (2006), Kauslunde (2007), Gelsted (2011) og Strib (2014). Alle disse firmaer tilsammen udgør i dag vores virksomhed.

Kontakt os på telefon 64 46 25 80 eller via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er naturligvis også velkommen til at give vores kontor på adressen Industribuen 8, 5592 Ejby (et lille kvarter fra Middelfart).