Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Totalløsning til nyt badeværelse

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske badeværelse til det mest moderne. Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

Vi er drevet af at levere det bedste resultat hver gang. Det er også en del af vores samlede løsning, som vi er stolte af. Vi sælger nemlig ikke bare produkter til nyt badeværelse – vi sælger løsninger, hvori ALT er inkluderet. Det betyder helt lavpraktisk, at vi leverer produktet – eksempelvis et nyt toilet – installerer det og rydder op efter os selv, inden vi kører. Vi efterlader dig med et velfungerende toilet, der kan tages i brug med det samme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Opsætning og renovering af badeværelser

Badeværelset er et rum, hvor vi tilbringer meget tid. Derfor er det vigtigt, at det er funktionelt og behageligt at opholde sig i. Vestfyns VVS Service – eller måske du kender os som Bedre Bad – Bedre Energi Middelfart, har gennem tiden udført mange forskellige badeværelser for en bred vifte af kunder, der har ønsket en professionel samarbejdspartner til at håndtere opgaven. Som nævnt tidligere, så leverer vi komplette løsninger, og det er vi stolte af. Uanset om du er i markedet efter et nyt badeværelse, en lille renovering eller blot en fornyelse af dit nuværende badeværelse, så kan vi hjælpe dig. Kom til os hos Bedre Bad – Bedre Energi Middelfart og få gode råd og vejledning til, hvordan du opnår dit drømmebadeværelse.

Få det nye badeværelse, som du har drømt om

Vi kan sørge for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov leverer vi et nyt badeværelse, der matcher din stil og dit budget. Har du selv idéer, tager vi selvfølgelig afsæt i dem. Mangler du inspiration, kan vi bistå med professionel vejledning og forskellige løsningsforslag.

Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Ideer til badeværelset

Mangler du inspiration til, hvordan du skaber drømmebadeværelset, så hjælper vi dig også her. Du kan enten bestille et Gratis Badtjek, eller du kan kigge forbi vores store udstilling i Middelfart. Her er massevis af badeværelsesløsninger, som du kan lade dig inspirere af. Vi har løsningerne til alle størrelser af badeværelser.

Når vi i fælleskab har fundet præcis den løsning, som matcher dine tanker og behov, så hjælper vi dig videre i processen. Vi ved at alle detaljer spiller en rolle for det samlede udtryk, og derfor kommer vi altid med vores ærlige mening. Det mener vi, giver det bedste resultat i den sidste ende.

Nyt køkken

Skal køkkenet have en kærlig hånd?

Det kan vi også klare. Vi hjælper med at skabe et veludført og funktionelt køkken. Når du entrerer med Bedre Bad – Bedre Energi Middelfart, kan du være sikker på, at den løsning vi vælger i samråd, er den bedste løsning. Her kigger vi både på valg af materialer, indeklima og energioptimering, hvor det er muligt. F.eks. vælger mange at få gulvvarme på badeværelset, nu når de er i gang. Eller i køkkenet vælger man måske nogle materialer, som er mere hårdføre end til badeværelset. Alt dette har Bedre Bad – Bedre Energi Middelfart fuldstændig styr på, og du vil ikke blive overladt til dig selv. Vi styrer hele processen og hyrer relevante håndværkere ind, når det kræves. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde, at dit nye køkken bliver skabt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Vi er tovholder og tilbyder dig totalløsningen

I vores mange år i branchen har vi set og håndteret flere typer badeværelser, hvilket giver os ekspertisen til at løfte både simple og komplicerede projekter.

Vestfyns VVS Service tager gerne totalentreprisen på opgaven og sørger for kontakten til alle relevante faggrupper. På den måde skal du ikke bekymre dig om materialevalg og overholdelse af tidsplaner. Vi står for det hele.

Vi skaber nye badeværelser i Middelfart og omegn. Vi kører gerne langt for vores kunder, og vi står derfor klar til at udføre badeværelsesrenovering og nybyg på hele Vestfyn.

Ønsker du at høre mere, så kontakt os her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon