Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis Badtjek

Få den gode start på et nyt badeværelse, når du bestiller et Gratis Badtjek!

Hos Vestfyns VVS Service A/S – Bedre Bad i Middelfart tilbyder vi et Badtjek, som er en grundig gennemgang af dit nuværende badeværelse med henblik på at kortlægge mulighederne og give løsningsforslag. Et Badtjek er gratis og ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking af et Gratis Badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse.

Ud fra et badtjek, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Og endelig tager vi en snak om dine ønsker og behov. Derfor mener vi, at et Badtjek er den bedste begyndelse på dit drømmebad.

Book et Gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

  Kom godt i gang fra start

  Hvis I længe har snakket om at gøre noget ved jeres badeværelse, fordi det har stået for længe og er begyndt at se lidt kedeligt ud, eller du er i gang med et renoveringsprojekt, hvor badeværelset også skal have en tur – så vil vores tilbud om et Gratis Badtjek komme dig til gavn.

  Vi kommer i fællesskab frem til den bedste løsning, bl.a. ved at lytte omhyggeligt til jeres ønsker fuldt og designe en løsning, der tager hensyn til netop jeres behov og budget.Vi vil med glæde inspirere jer og vise jer forskellige muligheder, hvis I allerede har gjort jer tanker om stilart eller funktioner.

  Vi tilbyder totalløsninger, som indebærer, at vi tager fuld hånd om projektet, så du slipper for at finde og hyre fagfolk, indkøbe materialer og koordinere med leverandører m.m.. Du kan på Bedre Bads hovedside se forskellige løsninger og finde mere inspiration.

  Find inspirationen til et nyt badeværelse herunder.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

  Vi finder løsninger på alle problemer

  Vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad giver os adgang til viden om de nyeste teknologier og smarte løsninger. Vi kommer altså velforberedte til Badtjekket og har erfaringen, der gør, at vi kan finde løsninger til alle udfordringer. Stil os alle de spørgsmål, du har lyst til. Det er vigtigt, du har fået al den nødvendige information, før projektet påbegyndes, da man ikke kommer udenom, at det bliver dyrere at ændre i planerne undervejs.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

  Kontakt os

  Er du ikke helt tryg ved at bestille et Gratis Badtjek endnu, kan du først tage kontakt til os på telefonen eller sende os dine spørgsmål over mail. Så kan vi tage en snak om, hvad der kommer til at ske. Husk, at du ikke forpligter dig til at betale noget ved at booke et Gratis Badtjek via formuleren ovenover.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 64 46 25 80
  torben@vestfyns-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon