Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Installation af ventilation & klimaanlæg – få et godt indeklima

Frisk luft betyder et bedre indeklima, velvære og sundhed, hvad enten det drejer sig om et parcelhus eller en lejlighed. Dårlig luft kan give hovedpine og andre sygdomme samt nedsætte trivslen generelt. Derfor anbefaler vi, at du får installeret et ventilationsanlæg i boligen, så du er sikret de bedst mulige rammer for sundheden i dagligdagen.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed

Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften. Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer til skade for helbredet og boligen. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.

Stor erfaring med ventilation

Vestfyns VVS Service har stor erfaring med installering af boligventilation og kan tilbyde en løsning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi har ekspertise inden for både eksisterende boliger og nybygningsprojekter. Derfor kan vi tilbyde professionel vejledning, uanset hvilken opgavetype det drejer sig om.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Et uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg

Inden arbejdet påbegyndes, tager vi en grundig snak med dig om den forestående opgave, så vi er sikre på at få afstemt forventningerne. Det er i sidste ende med til at sikre dig det bedst mulige resultat.

Vestfyns VVS Service giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Ring og hør mere på tlf. eller mobil. Vi udfører opgaver i bl.a. Middelfart, Nørre Aaby, Assens og Aarup.​

Bedre Bad - Bedre Energi - intelligent varmestyring

Klimaanlæg

Indeklimaet har stor betydning for din trivsel. Derfor skal du ikke gå på kompromis, hvis fugtigheden er høj eller temperaturen svingende. Med et klimaanlæg reguleres temperaturen og luften, så rummet altid er behageligt at opholde sig i. Er rummet koldt, sørger anlægget for varme, er det varmt, sørger anlægget for afkøling.

Vestfyns VVS Service A/S leverer og monterer klimaanlæg. Vælger du et klimaanlæg til boligen, vil det fungere som en intelligent styringsenhed, der tilpasser fyrets forbrug til temperaturen udenfor. Kontakt os på telefonen for professionel levering, montering og serviceaftale.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Varmegenvinding

Et varmegenvindingsanlæg er et avanceret ventilationsanlæg. Dette ventilationsanlæg overfører varmeenergien i luften, der suges ud af huset, til den friske, kølige luft, der blæses ind i huset udefra. Samtidig ventileres boligen, så indeklimaet bliver bedre.

Med varmegenvinding sparer man på varmen ved at “genbruge” den allerede eksisterende varme i huset. Er anlægget installeret og reguleret korrekt, opnår du et godt indeklima. Lider du af astma eller pollenallergi, kan anlægget filtrere pollen og partikler fra luften. Derudover kan luftfugtigheden i boligen holdes lav, og du undgår problemer med husstøvmider og skimmelsvampe.

Kontakt Vestfyns VVS Service A/S på tlf. for professionel levering, montering og vejledning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon