VarmepumpeR

Hos Vestfyn VVS Service glæder vi mange af vores kunder i særligt området mellem Middelfart, Nørre Aaby, Aarup og Bogense med de løsninger på varmepumpe, som vi tilbyder. Vi tilbyder to former for varmepumpe: en luft-/vand-pumpe, der omdanner luftens naturlige varmeenergi til din husstand, og et jordvarmeanlæg, der omdanner jordens naturlige varme til varmeenergi til din husstand. Uanset hvilken løsning, du vælger, er en sådan type pumpe en billig og effektiv varmeløsning. Pumpen har den fordel, at den er i stand til at levere energi i ubegrænsede mængder, hvilket ikke er tilfældet for eksempelvis solvarme og vindenergi.

En fjernvarmeinstallation vil spare dig mange penge.

En varmepumpe er en sikker investering:

Både luft-/vand-varmepumpen og jordvarmeanlægget er en sikker investering, som du ligeledes sikrer et mindre udslip af forurening med. Med en sådan pumpe er dine fyringsudgifter desuden reduceret markant, i forhold til hvad tilfældet er ved olie- og naturgas.

Varmepumpen kræver ikke den store vedligeholdelse:

En anden fordel ved en sådan varmepumpe er, at den ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Det er naturligvis væsentligt, at man holder sin pumpe fri for alt for meget skidt og snavs, således der ikke opstår uventede problemer med ventilatoren. Filtrene skal holdes rene, så din pumpe kan køre mest muligt optimalt. Indeholder ens pumpe mere end ét kg af kølemiddel, er det vigtigt, at man får den tilset cirka én gang om året. Dette klarer vi gerne for dig her hos Vestfyn VVS Service.

Har du et gasfyr? Sørg for at få tjekket dette.

Kvalitetssikret service:

Èn til to gange om året sender vi vores montører på forskellige kurser. På denne måde sikrer vi, at den service, som vi kan tilbyde vores mange kunder i særligt området mellem Middelfart, Nørre Aaby, Aarup og Bogense, er af bedst mulig kvalitet.

Kontakt os:
Kontakt os på telefon 64 46 25 80 eller via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er naturligvis også velkommen til at give vores kontor et besøg på adressen Granlyvej 44, 5592 Ejby (et lille kvarter fra Middelfart).

Energi- og varmesystemer: