pillefyr

Med et pillefyr sikrer du dig en effektiv og miljørigtig forbrænding. Udover at det skåner miljøet, kan du også opnå ganske store besparelser på din varmeregning.

Hos Vestfyns VVS Service har vi beskæftiget os med installationer af pillefyr i Middelfart og på Vestfyn siden 1992. Vi har foretaget mere end 500 installationer af pillefyr, og således mestrer vi udførelsen heraf. Mange af de første installationer, som vi satte op i 1992, er vi begyndt at skifte ud til nyere modeller. Når kunder først har haft et pillefyr én gang, vælger de det gerne igen. Sådan er det hvert fald for alle vores kunder i Middelfart og rundt på Vestfyn.

En varmepumpe er ligeledes en billig varmeløsning.

Pillerfyr som alternativ til olie- eller gasfyr

Et pillefyr er et billigt alternativ til et traditionelt oliefyr eller naturgasfyr, og det kræver ikke meget vedligeholdelse. Som brændsel anvendes der træpiller, og træpiller er et biobrændsel der er kendetegnet ved at være CO² neutralt.

Alt i pillefyr-installationer

Vi tilbyder alt i pillefyr-installationer, og vi leverer installationer til både private, landbrug og industri i Middelfart og rundt på hele Vestfyn. Det, der er fordelen ved et fyr, er, at energiformen er den billigste på markedet. Selvom varmepumper også er en billig form for energi at have i huset, er selve installationen af fyret så billig, at den gør fyret til den billigste energiform at skulle erhverve sig. En anden fordel ved fyret er, at det kører med højtemperatur. Dette gør, at man ikke behøver at skifte radiator, når man anskaffer sig et fyr. En tredje og sidste fordel ved et fyr er, at de i dag kan fås fuldautomatiske. Dette vil sige, at fyret selv kan indhente piller fra et stort eksternt lager og tilmed er selvrensende.

En fjernvarmeinstallation vil spare dig mange penge.

Kontakt os

Ønsker du at erhverve dig et pillefyr til din husstand, eller har du spørgsmål i forbindelse hermed, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 64 46 25 80 eller via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du er naturligvis også velkommen til at give vores kontor et besøg. Dette har adressen Granlyvej 44, 5592 Ejby (et lille kvarter fra Middelfart).

Mellem d. 1. oktober og d. 30. april har vi vores vagtelefon åbent til klokken 20:00 hver eneste dag. Vi er bosat i Ejby og har derfor mulighed for hurtigt at rykke ud til byer som blandt andet Middelfart, Nørre Aaby, Aarup og Bogense.

Læs også om: