Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Opsætning og vedligeholdelse af tag, tagrender & facade

Vi udfører en række opgaver inden for tagarbejde – bl.a. opsætning og vedligeholdelse af tagrender, nedløbsrør, tagbrønde og taginddækninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Tagrender

Vestfyns VVS Service A/S løser mange opgaver inden for tagarbejde. Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset skal vedligeholdes, men begge dele er afgørende for, at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk. Derfor er det nødvendigt med et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til store skader.

Vestfyns VVS Service A/S klarer både eftersyn, rensning og reparationer af tagrender og nedløbsrør.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Tag & facade

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Så tag en snak med os. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at dit tag eller facade ikke fremstår så smuk, som den burde. Ingen opgave er for stor. Ingen opgave er for lille.

Har du en trist facade, så Kontakt Vestfyns VVS Service A/S på tlf. for uddybende information og en vurdering af dit hus.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon