Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vi tilbyder servicering af stokerfyr, oliefyr, gaskedler m.m.

Kontakt Vestfyns VVS Service på tlf. og få en serviceaftale, så du kan ringe til os, hvis din gaskedel går i stykker. Vi håndterer alle opgaver effektivt og med fokus på grundighed.

Vi tilbyder et gasservice-tjek alt efter behov og forbrug. Vi står til rådighed, hvad enten det er et årligt tjek, et tjek hvert andet år eller et tjek hvert tredje år.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Garanti for kvalitet hos Vestfyns VVS Service

Med et gasservice-tjek af Vestfyns VVS Service får du vished for, at gasfyret fungerer, som det skal. Vi anvender nogle af de bedste leverandører på markedet, herunder Viessmann. Derudover er vi med i Tekniq og GSR – Gas Service Registreringen, hvilket er din garanti for kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os her eller på tlf. eller mobil for at høre mere. Vi udfører gasservice og andet VVS i bl.a. Aarup, Middelfart, Bogense og Nørre Aaby.​

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Olie- og stokerfyrsservice

Ifølge loven skal oliefyret renses, justeres og kontrolmåles én gang om året af hensyn til miljøet. Derudover kan der være mange penge at spare ved at sørge for, at fyret altid virker optimalt. Et renset og justeret oliefyr udnytter fyringsolien bedre og kan reducere olieforbruget markant.

Høj standard af oliefyr og stokerfyr

Vestfyns VVS Service tilbyder et gennemgribende eftersyn af oliefyr eller stokerfyret. Er der tale om en reparation eller en nyinstallation af oliefyr eller stokerfyr kan vi naturligvis også være behjælpelige.

Vi løser opgaver for både private og erhverv – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi lægger stor vægt på kvalitet i alt arbejde, vi udfører. Derfor går vi aldrig på kompromis med den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen af firmaet. Det betyder også, at vi udvælger de bedste leverandører på markedet, så vi er sikre på at levere holdbare løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Vagttelefon ved akutsager

Fra 1. oktober til 30. april har vi vagttelefon til kl. 20, hvilket betyder, at vi kan rykke ud, hvis du har akut brug for vores hjælp. Vestfyns VVS Service er en del af OR – Oliefyrsservicebranchens Registreringsordning, og det er din garanti for arbejde i topklasse.

Læs mere om vores servicebetingelser for oliefyrsservice herunder.

Ønsker du at høre mere? Kontakt os her eller på tlf. eller mobil.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon