Vi tilbyder Servicering af stokefyr, oliefyr, gaskedler m.m.

Alle former for gasservice

Kontakt Vestfyns VVS Service på tlf. 64 46 25 80 og få en serviceaftale, så du kan ringe til os, hvis din gaskedel går i stykker. Vi håndterer alle opgaver effektivt og med fokus på grundighed.

Vi tilbyder et gasservice tjek alt efter behov og forbrug. Vi står til rådighed, hvad enten det er et årligt tjek, et tjek hvert andet år eller et tjek hvert tredje år.

Garanti for kvalitet hos Vestfyns VVS Service

Med et gasservice tjek af Vestfyns VVS Service - får du vished for, at gasfyret fungerer, som det skal. Vi anvender nogle af de bedste leverandører på markedet, herunder Viessmann. Derudover er vi med i Tekniq og GSR - Gas Service Registreringen, hvilket er din garanti for kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os her eller på tlf. 64 46 25 80 eller mobil 40 14 25 80 for at høre mere. Vi udfører gasservice og andet VVS i bl.a. Aarup, Middelfart, Bogense og Nørre Aaby.​

Olie- og stokerfyrsservice

Olie- og stokerfyrsservice Ifølge loven skal oliefyret renses, justeres og kontrolmåles én gang om året af hensyn til miljøet. Derudover kan der være mange penge at spare ved at sørge for, at fyret altid virker optimalt. Et renset og justeret oliefyr udnytter fyringsolien bedre og kan reducere olieforbruget markant.

Høj standard af oliefyr og stokerfyr

Vestfyns VVS Service tilbyder et gennemgribende eftersyn af oliefyr eller stokerfyret. Er der tale om en reparation eller en nyinstallation af oliefyre eller stokerfyre kan vi naturligvis også være behjælpelige.

Vi løser opgaver for både private og erhverv – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi lægger stor vægt på kvalitet i alt arbejde, vi udfører. Derfor går vi aldrig på kompromis med den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen af firmaet. Det betyder også, at vi udvælger de bedste leverandører på markedet, så vi er sikre på at levere holdbare løsninger.

Vagttelefon ved akutsager

Fra 1. oktober til 30. april har vi vagttelefon til kl. 20, hvilket betyder, at vi kan rykke ud, hvis du har akut brug for vores hjælp. Vestfyns VVS Service er en del af OR – Oliefyrsservicebranchens Registreringsordning, og det er din garanti for arbejde i topklasse.

Læs mere om vores servicebetingelser for oliefyrsservice her.

Ønsker du at høre mere? Kontakt os her eller på tlf. 64 46 25 80 eller mobil 40 14 25 80.​

Mulige energiløsninger og varmesystemer til din bolig: