Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Varme- og ventilationsløsninger til industri & erhverv

Alt fra mindre værksteder til store industrielle virksomheder har brug for større gaskedler, ventilationsanlæg, pumper m.m. Til det er der brug for effektive, stabile og driftsøkonomiske enheder, der sørger for at virksomheden får den kapacitet og kraft, der skal til for at fungere optimalt. Vi løser alle opgaver for erhvervskunder, samt tilbyder serviceaftaler.

Erhvervsejendomme kræver som oftest større og mere unikke løsninger. Vi har løsningerne til et stabilt og effektivt varmesystem, men også løsningerne til dig, der ønsker at fremstå mere energivenlig. Et effektivt energisystem vil typisk betyde bedre tal på bundlinjen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Gaskedler og gasservice til erhverv

Hvis du har en gammel gaskedel, kan det hurtigt blive en god forretning at købe en ny for at spare på varmeøkonomien. samtidig gør du miljøet en tjeneste. Du kan af os få en grundig gennemgang af dit varmeforbrug, så vi kan finde ud af, hvad der bedst kan betale sig.

Man kan også skifte over til naturgas, som er den reneste af de fossile brændsler. Her findes der flere forskellige. Kondenserende naturgasfyr eller et naturgasfyr kombineret med solvarme. Men det skal vi nok hjælpe med.

Vi udfører alt fra installation til tilslutning af gaskomfurer og kan give dig en professionel gasservice.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Ventilation for bedre arbejdsmiljø i erhverv

Dårlig luft er dårligt for arbejdsmiljøet og effektiviteten af dine medarbejdere. Man føler sig mere træt, og det kan give hovedpine at sidde for længe i det, så vi anbefaler derfor, at man får installeret et ventilationsanlæg. Vi har stor erfaring med at installere ventilationssystemer og kan tilbyde løsninger, der matcher dit behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - Grundfos pumpe

Varmesystemer til erhverv

Når pumper skal justeres, repareres eller skiftes, er vi de rette at tage fat i. Vi er specialister i varmesystemer og kan gå jeres vand- og varmesystemer grundigt igennem og finde passende pumper dertil. Vi kan også installere moderne automatik til varmestyring og montere lavenergipumper på eksisterende anlæg. Varmepumper fordeler effektivt vandet i radiatorsystemet, så man får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene og et stabilt vandtryk i armaturerne.

Kontakt os for god VVS service

Vores medarbejdere sendes årligt på kurser, så vi kan sikre bedst mulig kvalitet i vores serviceydelser.

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan skabe en unik løsning til din virksomhed.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon