Varmeløsninger og ventilations løsninger til Industri & Erhverv

Alt fra mindre værksteder til store industrielle virksomheder har brug for større gaskedler, ventilationsanlæg, pumper m.m. Til det er der brug for effektive, stabile og driftsøkonomiske enheder, der sørger for at virksomheden får den kapacitet og kraft der skal til for at fungere optimalt. Vi løser alle opgaver for erhvervskunder, samt tilbyder serviceaftaler.

Erhvervsejendomme kræver som oftest større og mere unikke løsninger. Vi har løsningerne til et stabilt og effektivt varmesystem, men også løsningerne til dig som ønsker at fremstå mere energivenligt. Et effektivt energisystem vil typisk betyde grønnere tal på bundlinjen.

Gaskedler og Gasservice erhverv

Hvis du har en gammel gaskedel, kan det hurtigt blive en god forretning at købe en ny for at spare på varmeøkonomien og du vil også gøre miljøet en tjeneste. Du kan af os, få en grundig gennemgang af dit varmeforbrug, så vi kan finde ud af hvad der bedst kan betale sig.

Man kan også skifte over til naturgas, som er den reneste af de fossile brændsler. Her findes der flere forskellige. Kondenserende naturgasfyr eller et naturgasfyr kombineret med solvarme. Men det skal vi nok hjælpe med.

Vi kan alt fra installation til tilslutning af gaskomfurer og kan give dig en professionel gasservice.

Mere om gaskedler og gasservice.

Ventilation for bedre arbejdsmiljø erhverv

Dårlig luft er dårligt for arbejdsmiljøet og effektiviteten af dine medarbejdere. Man føler sig mere træt og det kan give hovedpine at sidde for længe i det, så vi anbefaler derfor at man får installeret et ventilationsanlæg. Vi har meget erfaring med at installere ventilationssystemer og kan tilbyde løsninger der matcher dit behov.

Mere om ventilation og klima.

Varmesystemer erhverv

Når pumper skal justeres, repareres eller skiftes er vi de rette at tage fat i. Vi er specialister i varmesystemer og kan gå jeres vand- og varmesystemer grundigt igennem og finde passende pumper dertil og vi kan installere moderne automatiktil varmestyring og montere lavenergipumper på eksisterende anlæg. Varmepumper fordeler effektivt vandet i radiatorsystemet, så man får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene og med et stabilt vandtryk i armaturerne.

Kontakt os for god VVS service

Vores medarbejdere sendes årligt på kurser, så vi kan sikre bedst mulig kvalitet i vores serviceydelser.

Kontakt os og hør nærmere omkring hvordan vi kan skabe en unik løsning til din virksomhed.