Bedre Bad – Bedre Energi

Hos Vestfyns VVS Service er vi en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi, som er en af Danmarks største VVS-kæder. Netværket i Bedre Bad – Bedre Energi er fyldt med kompetente fagfolk inden for badeværelser, bryggers, energi- og varmeinstallationer. Vores medlemsskab gør, at vi altid har den nyeste viden, så du får løst dit projekt bedst muligt.

Eksperter i energiløsninger 

Gennem vores medlemsskab i Bedre Bad - Bedre Energi er vi blevet eksperter i at skabe energiløsninger til enhver ejendom - både privat og erhverv. Vi bliver hævnligt opdateret med den nyeste viden indenfor energi- og varmeløsninger, og vi står selvfølgelig klar til at dele denne viden med dig.

Søger du en mere bæredygtig energiløsning eller ønsker du at spare penge på varmeregningen, så se vores forskellige varme- og energiløsninger på vores hjemmeside - eller kontakt en af vores dygtige medarbejdere. Vi står klar med den mest optimale energiløsning til dig.  

Vi skaber totalløsningen til dit energinetværk

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Vestfyns VVS skaber vi totalløsningen til dig og dit energi/varme netværk. Vi er eksperter og styrer hele processen og alle kontakter – med andre ord du får en totalløsning. Det eneste, du skal gøre, er at glæde dig til at se besparelserne på din næste energiregningen. 

Vi skaber både totaltløsninger indenfor el- og varmeinstallationer, men også indenfor renoveringer af badeværelser. Til de dele af opgaverne som vi ikke kan løse selv, benytter vi udelukkende fagfolk med samme kvalitetsmål som os selv. Vi styrer og koordinering mellem håndværkerne, så vi sikre at der ikke fremkommer spildtid. 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med energiløsningen?

Vi kan lave en aftale, hvor vi kommer forbi og snakker med dig om et nyt badeværelse eller energioptimering af din bolig. Vi er altid klar med de nyeste muligheder og råd. 

Læs mere om badeværelser: