Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vi skaber løsninger indenfor energi, tag og VVS

Vi har mange års erfaring inden for VVS-området og er klar til en udfordring. Vi kan håndtere alle opgaver inden for varme, VVS og blik. Herunder kan du finde mere information om de områder, vi dækker. Energioptimering og grøn, miljørigtig energi vinder mere og mere indpas i de danske hjem – og med rette! Den grønne energi er selvforsynende, og det er vi nødt til at tænke på, hvis vi skal være her alle sammen om 100, 200 og 500 år. Derfor opfordrer vi gerne ret så kraftigt til at omlægge varmekilderne til noget mere grønt og som minimum noget mere isolering i hjemmet. På denne måde holder vi omkostningerne nede, og de penge, du sparer på din varme, el og eller vandregning, kan du så bruge til at poste i noget mere grøn energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Bedre Energi

Vi tilbyder løbende service, varmestyring, levering og opsætning af nye energi- og varmeinstallationer. Energioptimering er et af vores kerneområder, og vi har mange års erfaring med installation af nye varme- og energikilder. Derfor kan du også trygt kontakte din lokale Bedre Bad – Bedre Energi-installatør i Middelfart. Du kender os måske bedre som Vestfyns VVS Service, og det er også korrekt. Uanset hvilket navn, du foretrækker, yder vi samme gode service og høje faglige niveau, når vi arbejder og laver løsninger til vores kunder. Læs eksempelvis mere om:

Køkken med Grundfos pumpe - skala2

Hos os får du altid VVS-arbejde i top kvalitet

Vi har været i branchen siden 1986, og dermed har vi opnået stor ekspertise inden for langt de største VVS-områder. Du er altid velkommen til at kontakte os om din opgave og få en hurtig ekspedition – vi er din lokale VVS’er i Middelfart, som kender til panikken, der kan opstå, når man skal bruge en VVS’er hurtigt til at fikse et VVS-problem.

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Middelfart, hvis uheldet skulle være ude. Eller kontakt os, hvis du har brug for faglig ekspertise til en VVS-opgave. Skal du have flyttet en faldstamme eller installeret et nyt toilet. Ja, uanset hvad, så gør du klogt i at kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Middelfart.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi har løsningerne til dit tag

Vi udfører også en række opgaver inden for tagarbejde – herunder tagrender, facade og skader. Oplever du problemer med dine tagrender, eller har taget fået en skade, så lad os komme og fikse problemet for dig. Vi har mange års erfaring med alle slags opgaver indenfor tagløsninger. Vi er derfor helt sikre på, at vi også kan løse dit problem. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine tagrender, facader eller andre skader herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon