Vi skaber løsninger indenfor Energi, tag og vvs

Vi har mange års erfaring inden for VVS-området og er klar til en udfordring. Vi kan håndtere alle opgaver inden for varme, VVS og blik. Herunder kan du finde mere information om de områder, som vi dækker. Energioptimering og grøn miljørigtig energi vinder mere og mere indpas i de danske hjem - og med rette! Den grønne energi er selvforsynende, og det er vi nødt til at tænke på, hvis vi skal være her allesammen om 100, 200 og 500 år. Derfor opfordrer vi gerne ret så kraftigt til at omlægge varmekilderne til noget mere grønt og som minimum noget mere isolering i hjemmet. På denne måde holder vi omkostningerne nede og de penge du sparer på din varme, el og eller vandregning kan du så bruge til at poste i noget mere grøn energi.

Bedre Energi

Som du ved, så tilbyder vi løbende service, varmestyring og levering og opsætning af nye energi- og varmeinstallationer. Energioptimering er et af vores kerneområder og vi har mange års erfaring med installation af nye varme- og energikilder. Derfor kan du også trygt kontakte din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør i Middelfart. Du kender os måske bedre som Vestfyns VVS Service, men det er helt okay. Det er samme gode service og høje faglige niveau når vi arbejder og laver løsninger til vores kunder. Læs eksempelvis mere om:

Hos os får du altid VVS-arbejde i top kvalitet

Vi har været i branchen siden 1986 og har dermed opnået stor ekspertise inden for langt de største VVS-områder. Læs mere om vores arbejde inden for VVS her. Du er altid velkommen til at kontakte den lokale VVS'er i Middelfart og få en hurtig ekspedition. Vi kender godt til panikken der kan opstå når man skal bruge en VVS'er hurtigt til at fikse et VVS problem. Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Middelfart hvis uheldet skulle være ude. Eller kontakt os hvis du har brug for faglig ekspertise til en VVS opgave. Skal du have flyttet en faldstamme eller installeret et nyt toilet. Ja, uanset hvad så gør du klogt i at kontakte Bedre Bad - Bedre Energi Middelfart.

Vi har løsningerne til dit tag

Vi udfører også en række opgaver inden for tagarbejde - herunder tagrender, facade og skader. Oplever du problemer med dine tagrender eller har taget fået en skade, så lad os komme og fikse problemet for dig. Vi har mange års erfaring med alle slags opgaver indenfor tagløsninger - vi er derfor helt sikre på, at vi også kan løse dit problem. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dine tagrender, facader eller andre skader her.