Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Badeværelsestilbehør med montering

Vi forhandler alt i spejle, håndklædetørrere samt toiletsæder og andet tilbehør til badeværelse. Webshoppen er fyldt med badeværelsestilbehør inklusiv levering og montering. Vi leverer og monterer i Ejby, Middelfart og omegn.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani spejl med lys

Spejle og belysning til badeværelset

Vestfyns VVS Service A/S har i mange år arbejdet med badeværelser. Derfor ved vi, at spejle og lys spiller en afgørende rolle for, at badeværelset fungerer optimalt. Det handler ofte om at få de små detaljer frem i badeværelset. Her kan de rette spejle og den rigtige belysning gøre en verden til forskel.

Der er et hav af muligheder, når vi snakker spejle til badeværelset. Skal spejlet være indbygget i væggen eller være en del af et skab? Vestfyns VVS Service A/S leverer og monterer spejle i alle størrelser og former efter dine ønsker.

Krav til lyset på badeværelset er vigtigt. Første og fremmest skal belysningen selvfølgelig fungere som ønsket og give det nødvendige lys på badeværelset. Dernæst skal det passe ind i indretningen, således at det er en del af det samlede udtryk for dit badeværelse. Sidst men ikke mindst skal belysningen kunne modstå det konstante tryk på badeværelset, det skal kunne tåle fugt og høje temperaturer. Vores udvalg i vådrumsbelysning er stort og alsidigt, og vi er sikre på, at vi har den rette belysning til dit badeværelse. Med os som samarbejdspartner får du en fagmand til at sikre, at installationerne overholder alle krav til el i vådrum.

Se udvalget af spejle og lamper på vores webshop herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber

Flotte håndklædetørrere i høj kvalitet

Hvad er det værste efter et langt og behageligt bad? Ja, du har ret. Et klamt og vådt håndklæde som lugter jordslået! Med en håndklædetørrer fra os kan du være sikker på, at du altid har et lækkert, tørt håndklæde at tørre dig i.

En håndklæderadiator skaber et behageligt klima i ethvert badeværelse. Håndklæderadiatoren kan både varme badeværelset op, tørre våde håndklæder og sørge for, at du på kolde morgener kan iføre dig en lun badekåbe. Vestfyns VVS Service A/S fører et bredt udvalg, så du altid kan finde en håndklæderadiator, der passer til dit badeværelse i størrelse, stil og farve.

Arbejde i vådrum stiller store krav til materialer og konstruktioner. Med Vestfyns VVS Service A/S som leverandør og montør har du en professionel samarbejdspartner.

Se udvalget af håndklædetørrere på vores webshop herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit One afmontering

Toiletsæder i plast og træ (stort udvalg)

Vestfyns VVS Service A/S har alt, hvad hjertet begærer af sæder og badeværelsestilbehør. Vores store udvalg sikrer, at du altid finder noget, der matcher din smag og dit badeværelse. De toiletsæder, som vi leverer, er alle designet med fokus på komfort. Det er sæder i plast og træ, der alle fås i forskellige størrelser og farver.

Se udvalget af toiletsæder herunder.

Vi har et bredt udvalg af alle former for badeværelsestilbehør. Kontakt os for at høre mere om, hvordan små detaljer kan gøre en stor forskel for dit badeværelse.

Se udvalget af andet baderumstilbehør herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon