Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Køb badeværelsesmøbler i webshop

Hos Vestfyns VVS Service A/S har vi mange års erfaring i arbejdet med badeværelser. Vi kender derfor vigtigheden af at vælge de rigtige badeværelsemøbler. Med de rette elementer kan du fuldende dit nye badeværelse, uden det behøver at koste det hvide ud af øjnene. Vi har et bredt udvalg af badeværelsesmøbler, som helt sikkert vil kunne gøre en forskel på dit badeværelse.

Vi står klar med professionel vejledning, når du skal købe nye badeværelsemøbler, som dækker dine behov og samtidig matcher badeværelsets stil. Hvad enten det skal være møbler til det stilrene og minimalistiske badeværelse, som har rene linjer og rette vinkler, eller til den mere klassiske badeværelsesindretning fyldt med rustikke detaljer, så har vi udvalget af møbler til badeværelset i topkvalitet.

Se udvalget af badeværelsesmøbler herunder.

Alle priser er inkl. levering og montering. Det vil sige, at når du køber en vare, så kommer vi også og monterer den.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Forny badeværelse med flotte møbler

Trænger det gamle badeværelse til at blive shinet op? Oftest kan nye badeværelsesmøbler betyde en verden til forskel. Ved at udskifte dine nuværende møbler, kan du skabe et helt nyt udtryk i dit badeværelse for relativt små midler.

Sammensæt de nye badeværelsemøbler med badeværelsetilbehør og ny belysning, og du har skabt et splinternyt badeværelse for en relativt lille investering.

Vi har samlet de mest moderne badeværelses- og indretningsløsninger i en stor badudstilling. Læs mere og besøg vores badudstilling i Middelfart herunder. Her kan du helt gratis få den nødvendige vejledning, levering og montering af nye badeværelsesmøbler og tilbehør – vi glæder os til at hjælpe dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Her finder du badmøbler af bedste kvalitet

De store mængder af fugt, som opstår på badeværelset, sætter høje krav til kvaliteten af møblerne, der indgår i badeværelset. Hos os kan du være sikker på, at du får møbler som kan klare alle udfordringer. Vi har nemlig ikke kun fokus på det flotte design – vi sikrer altid, at kvalitet og design stemmer overens.

Et køb af nye badeværelsesmøbler hos Bedre Bad Middelfart sikrer dig fornyet liv på badeværelset, og du skal aldrig være nervøs for, om kvaliteten holder. Kig forbi butikken eller kontakt os på telefon – så står vi klar til at hjælpe dig videre mod de rigtige badeværelsesmøbler.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Vi leverer og monterer også baderumstilbehør

I vores webshop finder du også alt i baderumstilbehør som sæbehylder, håndklædekroge og toiletpapirholdere i flere forskellige designs og farver.

Se udvalget af baderumstilbehør herunder.

Vær opmærksom på, at når du køber min. 2 stk. i denne kategori, så får du gratis levering og montering. Når du bestiller varen gennem nedenstående link, så er du sikret, at Vestfyns VVS Service varetager hele processen fra start til ende. Vi garanterer dig, vi gør et ordentligt stykke arbejde.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon