Få inspiration til dit badeværelse i vores store badeudstilling

Oplev alt til badeværelset og få hjælp til indretningen af dit nye bademiljø.

Hvis du f.eks. er i tvivl om, hvordan dit badeværelse skal indrettes eller hvilke badeværelsesmøbler du skal vælge, så kan vi varmt anbefale et besøg i Bedre Bad – Bedre Energi Center i Middelfart. Her kan du faktisk også få gode tips til VVS i huset og energioptimering af din bolig.

I udstillingen er en badekspert klar til at hjælpe dig, og du kan samle dig et godt overblik over, hvad producenterne på markedet tilbyder inden for badeværelsesløsninger. Der er produkter og løsninger fra Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Du har med andre ord rig mulighed for at sammensætte et komplet badeværelse med vandhane, toilet, brusehoved, badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og meget mere.

Få hjælp til alt indenfor VVS & energi

Hvis du har planer om energioptimering af dit hus eller mangler tips til den bedste VSS løsning, så kan du møde en Certificeret Energivejleder eller Certificeret Vådrumsinstallatør den 1. søndag i måneden. Her er du mere end velkommen til at komme forbi, og få en snak omkring hvilke energi tiltag, som kunne gavne dig og din bolig.

Book badkonsulent

Besøg centerets hjemmeside for at bestille en badkonsulent eller se tidspunkter for hvornår du kan møde eksperterne i bad, vvs eller energi. Vi er helt sikre på, at vi kan hjælpe dig med både inspiration og valg af løsninger.

Kom og få badeværelsesinspiration i Middelfart

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart
Tlf.: 69 13 65 00

@: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
W: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår (Se hvornår der er bemanding på hjemmesiden).

Læs mere om badeværelser: