Toiletter og sanitetsprodukter

Udvalget af sanitetsprodukter på det danske marked er ganske omfattende, og det kan være svært at finde ud af, hvilket toilet eller hvilken håndvask man vil blive mest tilfreds med i mange år fremover. Vi står klar med råd og vejledning, og hjælper dig igennem udvælges processen. Når vi har fundet de sanitetsprodukter som matcher dine ønsker og behov, så sørger vi for korrekt montering og tilpasning af det nye toilet, håndvask eller andet tilbehør til badeværelset.

Tag en snak med os om det rette valg - vi er klar til at hjælpe dig med sanitetsprodukterne.

Køb alle slags toiletter på vores webshop

På vores webshop har vi et stort udvalg af toiletter. Om du ønsker et standard toilet, et douche eller bidet toilet, et sort toilet og om du ønsker det stående på gulvet eller på væggen.

Vi har det hele og vi kan klare det hele. Inkluderet i prisen er levering og montering af toilettet. Derudover kommer selvfølgelig garanti for vores arbejde samt en udvidet garanti fra bestemte producenter.

Se udvalget af toiletter her.

Løber dit toilet?

Kontakt os endelig hvis du oplever at dit toilet løber. Lad os først tage en snak om omfanget af opgaven og dernæst om toilettet skal skiftes eller om du ønsker at få serviceret toilettet.

Ring til os på tlf. 64 46 25 80 og hør mere om mulighederne.

Læs mere om: