Badeværelse

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne. Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang.

Opsætning og renovering af badeværelser

Badeværelset er et af de rum, hvor vi tilbringer meget tid. Derfor er det vigtigt, det er funktionelt og behageligt at opholde sig i. Vestfyns VVS Service har gennem tiden udført mange forskellige badeværelser for en bred vifte af kunder, der har ønsket en professionel samarbejdspartner til at håndtere opgaven.

Dine ønsker til dit badeværelse

Vi kan sørge for en løsning, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov leverer vi et badeværelse, der matcher din stil og dit budget. Har du selv ideer, tager vi selvfølgelig afsæt i dem. Mangler du inspiration, kan vi bistå med professionel vejledning og forskellige løsningsforslag.

Nyt køkken?

Det kan vi også klare. Vi hjælper med at skabe et veludført og funktionelt køkken - læse mere her.

Vi er tovholder

I vores mange år i branchen har vi set og håndteret flere typer badeværelser, hvilket giver os ekspertisen til at løfte både simple og komplicerede projekter.

Vestfyns VVS Service tager gerne totalentreprisen på opgaven og sørger for kontakten til alle relevante faggrupper. På den måde skal du ikke bekymre dig om materialevalg og overholdelse af tidsplaner. Vi står for det hele.

Ønsker du at høre mere, så kontakt os her eller på på tlf. 64 46 25 80 eller mobil 40 14 25 80.​

Læs mere om badeværelser: