Totalløsning til nyt badeværelse

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske badeværelse til det mest moderne. Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang.

Det er vores DNA der gør, at vi vil levere det bedste resultat hver gang. Det er også en del af vores samlede løsning, som vi er så stolte af. Vi sælger nemlig ikke bare produkter til nyt badeværelse. Vi sælger løsninger, hvori alt er inkluderet. Det betyder helt lavpraktisk at vi leverer produktet, eksempelvis et nyt toilet. Vi leverer toilettet, vi installerer det og rydder op efter os selv, inden vi kører. Vi efterlader kunden med et velfungerende toilet, hvor det kan tages i brug med det samme.

Opsætning og renovering af badeværelser

Badeværelset er et af de rum, hvor vi tilbringer meget tid. Derfor er det vigtigt, det er funktionelt og behageligt at opholde sig i. Vestfyns VVS Service - eller måske du kender os som Bedre Bad - Bedre Energi Middelfart, har gennem tiden udført mange forskellige badeværelser for en bred vifte af kunder, der har ønsket en professionel samarbejdspartner til at håndtere opgaven. Som nævnt tidligere, så leverer vi komplette løsninger og det er vi stolte af. Så hvis du er i markedet efter et nyt badeværelse, eller måske bare en lille renovering eller fornyelse af badeværelset, så kom til os hos Bedre Bad - Bedre Energi Middelfart og få gode råd og en god vejledning til hvordan du får dit drømmebadeværelse.

Få det nye badeværelse som du har drømt om

Vi kan sørge for en løsning, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov leverer vi et nyt badeværelse, der matcher din stil og dit budget. Har du selv ideer, tager vi selvfølgelig afsæt i dem. Mangler du inspiration, kan vi bistå med professionel vejledning og forskellige løsningsforslag.

Ideer til badeværelset

Mangler du inspiration til hvordan du skaber drømmebadeværelset, så hjælper vi dig også her. Du kan enten bestille et badtjek, eller du kan kigge forbi vores store udstilling i Middelfart. Her er massevis af badeværelsesløsninger, som du kan lade dig inspirere af. Vi har løsningerne til alle størrelser af badeværelser.

Når vi i fælleskab har fundet præcis den løsning, som matcher dine tanker og behov, så hjælper vi dig videre i processen. Vi ved at alle detajler spiller en rolle for det samlede udtryk, derfor kommer vi altid med vores ærlige mening. Det mener vi, giver det bedste resultat i den sidste ende.

Skal køkkenet have en kærlig hånd?

Det kan vi også klare. Vi hjælper med at skabe et veludført og funktionelt køkken - læs mere her. Når du entrerer med Bedre Bad - Bedre Energi Middelfart og hele Bedre Bad - Bedre Energi kæden så kan du være sikker på at den løsning vi vælger i samråd, er den bedste løsning. Her kigger vi både på valg af materialer og vi kigger på indeklima samt energioptimering der hvor det er muligt. F.eks. er der mange der vælger at få gulvvarme på badeværelset nu når de er i gang. Eller i køkkenet vælger man måske nogle materialer som er mere hårdfør end til badeværelset. Alt dette har Bedre Bad - Bedre Energi Middelfart fuldstændig styr på og du vil ikke blive overladt til dig selv. Vi styrer hele processen og hyrer relevante håndværkere ind når det kræves. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde at dit nye køkken bliver skabt.

Vi er tovholder og tilbyder dig totalløsningen

I vores mange år i branchen har vi set og håndteret flere typer badeværelser, hvilket giver os ekspertisen til at løfte både simple og komplicerede projekter.

Vestfyns VVS Service tager gerne totalentreprisen på opgaven og sørger for kontakten til alle relevante faggrupper. På den måde skal du ikke bekymre dig om materialevalg og overholdelse af tidsplaner. Vi står for det hele.

Vi skaber nye badeværelser i Middelfart og omegn. Vi kører gerne langt for vores kunder og vi står derfor klar til at udføre badeværelsesrenovering og nybyg på hele Vestfyn.

Ønsker du at høre mere, så kontakt os her eller på tlf. 64 46 25 80 eller mobil 40 14 25 80.​

Læs mere om badeværelser: