Køkkenet er husets samlingspunkt

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Samtidig er det også typsik huset samlingspunkt, og her man ønsker at samle hele familien. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og effektivitet. Med mange års erfaring i skabe unikke køkkenløsninger, så er vi helt sikre på, at vi også kan skabe et køkken som opfylder alle dine krav og ønsker til et nyt drømmekøkken.

Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde, vi laver, i de produkter, vi leverer, og i dialogen med kunden. Kort sagt: Vi står for kvalitet hele vejen. Ved at benytte os som din næste køkkenleverandør kan du være helt sikker på, at du får et køkken som holder - også mange år ud i fremtiden.

Kontakt os på tlf. 64 46 25 80 for et fordelagtigt tilbud. Sammen kan vi skabe et køkken, hvor du kan kokkerere til alle fem kokkehuer.

Køkkenvaske

Vestfyns VVS Service A/S ved, at en køkkenvask ikke bare er en køkkenvask. Der findes i dag et bredt udvalg af køkkenvaske. Ikke bare i forskellige størrelser, men også i forskellige materialer og farver. Det er med andre ord muligt at finde en vask, der passer nøjagtigt til dit køkken og dine ønsker.

Vestfyns VVS Service A/S er altid klar med råd og vejledning, så du finder den rette vask. Vi står for levering og montering til en konkurrencedygtig pris. Skal køkkenet bygges om og vasken flyttes, klarer vi også rørarbejdet, så rørene diskret passer ind i køkkenet og samtidig overholder gældende regler.

Køkkenbatterier

Vestfyns VVS Service A/S fører et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier til dit køkken. Skal det være intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket, en vandhane med vandsparer eller håndbruser eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen? Mulighederne er mange, når vandhanen skal skiftes.

Vestfyns VVS Service A/S står for leveringen og en korrekt montering. Kontakt os på tlf. 64 46 25 80 for et godt tilbud.

Køb alt til køkkenet på vores Webshop

Her er en genvej til køkkenarmaturerne på webshoppen.

Her kan du se det store udvalg køkkenarmaturer fra den fine helt standard model, til den luksuriøse vandhane der kan lave kogende vand og endda vand med brus.

Alle priser er vist med levering og montering samt garanti for korrekte udført arbejde. Finder du noget du kan lide, så kommer vi altså og ordner det hele for dig.

Læs også om: