Gratis badtjek

Få den gode start på et nyt badeværelse, når du bestiller et Gratis Badtjek

 

Hos Vestfyns VVS Service A/S - Bedre Bad i Middelfart tilbyder vi et badtjek, som er grundig gennemgang af dit nuværende badeværelse. Et badtjek er gratis og ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. 
 
Ud fra et badtjek, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:
  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Og endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov. Derfor mener vi, at et badtjek er den bedste begyndelse på et nyt bademiljø.

Book et gratis badtjek her:

Kom godt i gang fra start

Hvis i længe har snakket om at gøre noget ved jeres badeværelse, fordi det har stået for længe og er begyndt at se lidt kedeligt ud, eller du er i gang med et renoveringsprojekt, hvor badeværelset også skal have en tur. Så vil vores tilbud på et gratis badtjek, komme dig godt til gavn.

Vi kan i fællesskab finde frem til den bedste løsning, så i sikre jer, at der kommunikeres på en måde så alle forstår jeres ønsker fuldt ud og der ikke opstår nogle misforståelser. Vi kan også være behjælpelige med at inspirere jer til, at finde en løsning der passer jer bedst, hvis i kan stille os nogle ønsker til badeværelset.

Vi laver totalløsninger i samarbejde med Bedre Bad, som indebærer at vi tager fuld hånd om projektet, så du slipper for at finde og hyre fagfolk, indkøbe materialer og koordinere med leverandører m.m.. Du kan på Bedre Bads hjemmeside, se de løsninger vi har lavet i fællesskab med dem.

Find inspirationen til et nyt badeværelse her.

Vi finder løsninger på alle problemer

Samarbejdet med Bedre Bad giver os adgang til at lære om nutidens nyeste teknologier og smarte løsninger. Vi kommer altså velforberedte til badtjekket og har erfaringen, der gør at vi kan finde løsninger i alle udfordringer. Stil os alle de spørgsmål du har lyst til. Det er vigtigt du har fået alt den nødvendige information, før projektet påbegyndes, da man ikke kommer udenom at det bliver dyrere at ændre i planerne undervejs.

Kontakt os

Er du ikke helt tryg ved at bestille et badtjek endnu, kan du først tage kontakt til os på tlf: 40 14 25 80 eller send os dine spørgsmål til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så kan vi tage en snak om hvad der kommer til at ske. Men du skal vide, at du ikke forpligter dig til at betale noget, ved at booke et gratis badtjek via formuleren ovenover.