Få totalløsning med projektstyring hos Bedre Bad Middelfart

Hos Vestfyns VVS er vi en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi. Netværket i Bedre Bad – Bedre Energi er fyldt med kompetente fagfolk inden for badeværelser, bryggers, energi- og varmeinstallationer. Vores medlemsskab gør, at vi altid har den nyeste viden, så du får løst dit projekt bedst muligt.

Det handler om Totalløsninger

Når vi siger totaltløsning, så mener vi det. Vi er koordinere og styrer hele processen fra tegnebræt til færdigt badeværelse. Vi tror på, at god service betaler sig, og derfor er alle medarbejdere hos os klar til at hjælpe dig med den ekstra service, så du kan føle dig tryk gennem hele processen.

En renovering af det nuværende badeværelset eller et helt nyt badeværelse er ofte en stor udfordring. Her skal bruges mange forskellige fagfolk, og tages enormt mange valg. Alt dette kræver den rette koordinering, så der ikke opstår spild tid. Med en totalløsning fra Bedre Bad er du altid i sikre hænder. Vi kender udfordringerne du står overfor, og er klar til at hjælpe dig sikkert igennem dem. Det eneste du skal gøre, er at glæde dig til at indtage dit splinter nye badeværelse.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med badeværelset?

Jagter du et nyt badeværelse eller skal det gamle shines op? Vi kan lave en aftale, hvor vi kommer forbi og snakker med dig om et nyt badeværelse til din bolig. Vi er altid klar med de nyeste muligheder og råd.

Læs mere om badeværelser: