badeværelsestilbehør med montering

Vi forhandler alt i spejle, håndklædetørrere samt toiletsæder og andet tilbehør til badeværelse. Webshoppen er fyldt med badeværelsestilbehør inklusiv levering og montering. Vi leverer og monterer i Ejby, Middelfart og omegn.

Spejle og belysning til badeværelset

Vestfyns VVS Service A/S har i mange år arbejdet med badeværelser. Derfor ved vi, at spejle og lys spiller en afgørende rolle for, at badeværelset fungerer optimalt. Det handler ofte om, at få de små detajler frem i badeværelset. Her kan de rette spejle og den rigtige belysning gøre en verden til forskel.

Der er et hav af muligheder, når vi snakker spejle til badeværelset. Skal spejlet være indbygget i væggen eller være en del af et skab? Vestfyns VVS Service A/S leverer og monterer spejle i alle størrelser og former efter dine ønsker.

Krav til lyset på badeværelset er vigtigt. Første og fremmeste skal belysningen selvfølgelig fungere som ønsket, og give det nødvendige lys på badeværelset. Hernæst skal det passe ind i indretningen, således at det, er en del af det samlede udtryk for dit badeværelse. Sidst men ikke mindst skal belysningen kunne modstå det konstante tryk på badeværelset, det skal kunne tåle fugt og høje temperature. Vores udvalg i vådrumsbelysning er stort og alsidigt, og vi er sikre på, at vi har den rette belysning til dit badeværelse. Med os som samarbejdspartner får du en fagmand til at sikre, at installationerne overholder alle krav til el i vådrum.

Se udvalget af spejle og lamper på vores webshop her.

Flotte håndklædetørrere i høj kvalitet

Hvad er det værste efter et langt og behageligt bad? Ja, du har ret. Et klamt og vådt håndklæde som lugter af gammel knu. Med en håndklædetørre fra os, kan du være sikker på, at du altid har et lækkert tørt håndklæde at tørre dig i.

En håndklæderadiator skaber et behageligt klima i ethvert badeværelse. Håndklæderadiatoren kan både varme badeværelset op, tørre våde håndklæder og sørge for, at du på kolde morgener kan iføre dig en lun badekåbe. Vestfyns VVS Service A/S fører et bredt udvalg, så du altid kan finde en håndklæderadiator, der passer til dit badeværelse i størrelse, stil og farve.

Arbejde i vådrum stiller store krav til materialer og konstruktioner. Med Vestfyns VVS Service A/S som leverandør og montør har du en professionel samarbejdspartner.

Se udvalget af håndklædetørrere på vores webshop her.

Toiletsæder i plast og træ (stort udvalg)

Vestfyns VVS Service A/S har alt hvad hjertet begærer af sæder og badeværelsestilbehør. Vores store udvalg sikrer, at du altid finder noget, der matcher din smag og dit badeværelse. De toiletsæder, som vi leverer, er alle designet med fokus på komfort. Det er sæder i plast og træ, der alle fås i forskellige størrelser og farver.

Se udvalget af toiletsæder her.

Vi har et bredt udvalg af alle former for badeværelsestilbehør - Kontakt os for at høre mere omkring, hvordan små detaljer kan gøre en stor forskel for dit badeværelse.

Se udvalget af andet baderumstilbehør her.

Læs om badeværelser: