Badeværelsestilbehør

Spejle & Lys

Vestfyns VVS Service A/S har i mange år arbejdet med badeværelser. Derfor ved vi, at spejle og lys spiller en afgørende rolle for, at badeværelset fungerer optimalt.

Skal spejlet være indbygget i væggen eller være en del af et skab? Vestfyns VVS Service A/S leverer og monterer spejle i alle størrelser og former efter dine ønsker.

Vores udvalg i vådrumsbelysning er stort og alsidigt. Med os som samarbejdspartner får du en fagmand til at sikre, at installationerne overholder alle krav til el i vådrum.

Håndklædetørrere

En håndklæderadiator skaber et behageligt klima i ethvert badeværelse. Håndklæderadiatoren kan både varme badeværelset op, tørre våde håndklæder og sørge for, at du på kolde morgener kan iføre dig en lun badekåbe. Vestfyns VVS Service A/S fører et bredt udvalg, så du altid kan finde en håndklæderadiator, der passer til dit badeværelse i størrelse, stil og farve.

Arbejde i vådrum stiller store krav til materialer og konstruktioner. Med Vestfyns VVS Service A/S som leverandør og montør har du en professionel samarbejdspartner.

Sæder & Tilbehør

Vestfyns VVS Service A/S har alt hvad hjertet begærer af sæder og badeværelsestilbehør. Vores store udvalg sikrer, at du altid finder noget, der matcher din smag og dit badeværelse. De toiletsæder, som vi leverer, er alle designet med fokus på komfort. Det er sæder i plast og træ, der alle fås i forskellige størrelser og farver.

Læs om badeværelser: