Skab wellness effekt i dit badeværelse -Badekar, brus og damp

Afslappende badekar

Vestfyns VVS Service A/S er din baderumsekspert. Vi leverer og installerer alle komponenter til dit badeværelse, så du kan føle dig hjemme og samle ny energi i behagelige omgivelser.

Er du på jagt efter nyt badekar, har vi et bredt udvalg i forskellige størrelser og materialer, hvor design og bekvemmelighed er i top. Kontakt os for en uforpligtende snak om de badekar vi har mulighed for at levere og montere. Som VVS-installatør garanterer vi en korrekt opsætning, der overholder alle krav og regler.

Moderne gulvafløb som matcher resten af badeværelset

Vestfyns VVS Service A/S kæler for alle detaljer, når badeværelset skal renoveres. I stedet for det traditionelle afløb kan du vælge en afløbsrende, der bliver en del af badeværelsets design og et element, som er med til at understrege rummets øvrige linjer.

Med en afløbsrende af rustfrit stål får du en moderne afløbsløsning til dit badeværelse. Risten placeres i gulvet som erstatning for den firkantede afløbsrist og kan samtidig erstatte den forhøjning, der typisk adskiller bruseområdet fra det øvrige badeværelse. Renden fås både som hulrist, spalterist og i en række forskellige størrelser og former. Se og bestil eksempelvis Viega Advantix Vario afløbendsrende her.

Gå all-in på wellness med luksuriøse spabade og dampkabiner

Vestfyns VVS Service A/S har stor erfaring i arbejdet med dampkabiner og spabade – både til indendørs- og udendørsbrug. Et spabad er skabt til afslapning og ro. Vi har samlet de bedste modeller, så du er sikker på at købe et kar af højeste kvalitet. Spabade kan fås i mange størrelser, så selv et lille hjem kan få glæde af spabadets blide massage.

En anden mulighed er opsætning af en dampkabine. Dampkabiner kan i dag fås med mange forskellige massagefunktioner, så dit badeværelse bliver et sandt rum for velvære. Med os som samarbejdspartner er du sikker på, at levering og montering er i orden og alle regler for vådrum er overholdt. Alle produkterne er fra anerkendte producenter, så du er sikker på en holdbar løsning.

Om badeværelser: