Skal du have nyt armatur eller blandingsbatteri?

Vandhaner eller armaturer - vi klarer det hele

Vi har længe været i tvivl. Hvad skal vi egentlig kalde de der tingester der kommer vand ud af over vasken? Det almene betegnelse er en vandhane, men på fagsprog findes variationer som blandingsbatteri og armatur. Dertil kommer køkkenarmatur og badeværelsesarmatur / armatur til håndvask, som bestemmer hvor i boligen at vandhanen placeres. Uanset hvad du kalder din hane, så er vi med på hvad der menes. Og vi klarer både service og udskiftning af vandhaner i køkkenet og på badeværelset.

Lad os endelig høre hvad du har brug for. Skal der installeres en ny vandhane? Skal den monteres på væggen eller vasken? Skal den være med svingtud eller vandsparer? Skal overfladen være i krom eller messing? Der er mange spørgsmål og mange valgmuligheder. Disse kan være svære at tage stilling til på stående fod og derfor tager vi det også helt stille og roligt og presser på ingen måde vores kunder til et valg.

Bestil ny vandhane i vores webshop

Vestfyns VVS Service A/S fører et bredt udvalg af armaturer, vandhaner og blandingsbatterier til badeværelse og køkken. Alle vandhaner kan bestilles via vores webshop og de leveres altid inklusiv montør.

Se vandhaner til badeværelse

Se vandhaner til køkken

Få VVS-montør inkluderet i prisen

Der er masser af muligheder, når der skal købes nyt. Vestfyns VVS Service A/S står altid klar med råd og vejledning, så du finder det, som passer ind i din indretning. Som VVS-installatør sørger vi for sikker levering og professionel montering af vandhanerne, blandingsbatterierne og hvad der ellers måtte være af nye installationer til dit nye badeværelse eller køkken.

Alle produkterne er VA-godkendt. Det er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav i bygningsreglementet.

Ny vandhane Middelfart

Hos Vestfyns VVS Service leverer og monterer vi din nye vandhane. Vi arbejder primært i Middelfart og omegn, men vi kører gerne langt for vores kunder.

Læs mere om: