Armaturer & Batterier

Vandhaner eller armaturer

Vi har længe været i tvivl. Hvad skal vi egentlig kalde de der tingester der kommer vand ud af over vasken? Os fagfolk har jo den faglige betegnelse på plads. VI kalder dem armaturer, men vi må jo nok erkende at det er ikke det danskerne kalder dem. De holder hårdnakket fast på at det hedder vandhaner. Og det kan vi sagtens forstå, så lad os bare fremadrettet stå med fælles front og kalde dem vandhaner. Vi forstår i hvert fald godt hvad der menes så.

Vestfyns VVS Service A/S fører et bredt udvalg af armaturer, vandhaner og blandingsbatterier til dit badeværelse. Skal vandhanen monteres på væggen eller vasken? Skal den være med svingtud eller vandsparer? Skal overfladen være i krom eller messing? Der er mange spørgsmål og mange valgmuligheder. Disse kan være svære at tage stilling til på stående fod og derfor tager vi det også helt stille og roligt og presser på ingen måde vores kunder til et valg. 

Vores VVS-montør står klar

Der er masser af muligheder, når der skal købes nyt. Vestfyns VVS Service A/S står altid klar med råd og vejledning, så du finder det, som passer ind i dit badeværelse. Som VVS-installatør sørger vi for sikker levering og professionel montering af vandhanerne, blandingsbatterierne og hvad der ellers måtte være af nye installationer til dit nye badeværelse. 

Alle produkterne er VA-godkendt. Det er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav i bygningsreglementet.

Mere til badeværelset og VVS: