Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Torben Johansen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Professionel montering og service af armaturer og blandingsbatterier

Skal du have nyt armatur eller blandingsbatteri? Få professionel hjælp til at vælge det rigtige.

Vandhaner eller armaturer – uanset hvad du kalder dem, så klarer vi det hele. Hos Vestfyns VVS Service A/S er vi eksperter i service og udskiftning af vandhaner både i køkkenet og på badeværelset. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge det rette armatur til dine behov.

Lad os hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger. Skal der installeres en ny vandhane? Skal den monteres på væggen eller vasken? Ønsker du en svingtud eller en vandsparer? Og hvilket materiale og finish foretrækker du? Vi forstår, at der er mange valgmuligheder, og vi presser ikke vores kunder til at træffe hurtige beslutninger. Vi tager det helt stille og roligt og guider dig igennem processen, så du får den perfekte løsning.

Grohe Essence Smartcontrol

Bestil nemt og hurtigt i vores webshop

Bestil din nye vandhane i vores webshop, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af armaturer, vandhaner og blandingsbatterier til både badeværelset og køkkenet. Alle vandhaner kan bestilles online, og prisen er altid inklusive levering og montering af en professionel VVS-montør. Se vores udvalg af vandhaner til badeværelset og køkkenet i vores webshop herunder.

Når du køber hos os, kan du være sikker på at få professionel assistance. Som VVS-installatører er vi altid klar til at give råd og vejledning, så du finder det armatur, der passer perfekt ind i din indretning. Vi sørger for sikker levering og professionel montering af vandhaner, blandingsbatterier og alle andre nødvendige installationer til dit nye badeværelse eller køkken.

Ny vandhane Middelfart

Vælg Vestfyns VVS Service A/S som din pålidelige partner, når det kommer til valg, køb og installation af vandhaner og blandingsbatterier. Vi sikrer, at du får den optimale løsning til dit badeværelse eller køkken. Alle vores produkter er VA-godkendte, hvilket er din garanti for, at vandhanen lever op til alle sundhedskrav i bygningsreglementet. Du kan trygt stole på vores ekspertise og kvalitet.

Hos Vestfyns VVS Service leverer og monterer vi din nye vandhane. Vi arbejder primært i Middelfart og omegn, men vi kører gerne langt for vores kunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 46 25 80
torben@vestfyns-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon